Welkom op de website van Bush Battle Vechtdal, de spannendste battle van Overijssel. Een uniek uitje voor je teamuitje, familiedag of vriendenuitje in Ommen, een stadje nabij Zwolle.

Heb jij altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Of wil jij het liefst alle Escape Rooms spelen? Dan is dit jouw kans! Een combinatie van Expeditie Robinson en de Escape Room. Dat is Bush Battle Vechtdal! Samen met jouw team ga je de strijd aan tegen een ander team of tegen de beste tijd! Een echte battle dus! Lukt het jullie om binnen 90 minuten de eindstreep te halen?

De naam zegt het al: een battle in het bos! Twee banen naast elkaar waar de strijd losbarst. Maar wees gerust, want bijna ieder spelelement wordt overdekt gespeeld. Dus dat ene regenbuitje of die veel te hete zonnestralen kunnen jullie niet tegenhouden. Ook je expeditie outfit mag je laten voor wat het is. Deze battle kan gewoon gespeeld worden in jouw casual look! Het is uiteraard wel verstandig om je comfortabele schoenen aan te trekken.

Wat je verder nog nodig hebt voor Bush Battle Vechtdal? Een team met minimaal 8 en maximaal 12 personen om op 1 baan te kunnen spelen, een team met doeners en denkers en een team die van een uitdaging houdt! Zijn alle voorbereidingen getroffen? Dan kan de battle beginnen!

Arrangementen met Bush Battle Vechtdal

De Bush Battle is zeer geschikt als groepsuitje. Bijvoorbeeld voor jullie vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teamuitje, vriendenuitje of familiedag. Maar ook voor gezinnen en toeristen is Bush Battle een spannende uitdaging! Combineer de Bush Battle met een ontspannende activiteit als sloepje varen, een Funbike tour of een reuzenkanotocht voor een compleet dagje uit. Bij meer dan 12 personen worden jullie in twee groepen ingedeeld en wisselen jullie na een half uurtje bijkomen en bijpraten van activiteit.

  • Bush Battle & Sloepen: Voor of na de spannende battle is het tijd om te ontspannen tijdens een heerlijke sloepentocht. In onze luxe 6- of 8-persoons sloepen kunnen jullie lekker relaxen en uitwaaien op de Overijsselse Vecht.
  • Bush Battle & Funbike Tour: De spanning en focus tijdens de Bush Battle kan helemaal losgelaten worden tijdens de Funbike Tour, waarbij jullie op onze grappige roze fietsen een mooie tocht door het natuurlijke Vechtdal Overijssel maakt.
  • Bush Battle & Kanovaren: Bij dit arrangement kunnen jullie voor of na de spanning tijdens de Bush Battle heerlijk genieten van de rustige natuur van de Overijsselse Vecht tijdens een kanotocht. Is de groep groot genoeg? Dan kunnen jullie er voor kiezen om met z’n allen in de Reuzenkano te stappen!

Bush Battle Vechtdal is onderdeel van Vechtdal Events in Ommen, gevestigd aan Steenoever 1. Vechtdal Events beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Naast gratis parkeren is Vechtdal Events ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer: het treinstation Ommen ligt op slechts 10 minuten loopafstand.

Bush Battle Vechtdal is het ideale bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of vriendenuitje!

Bush Battle in Overijssel vlakbij Zwolle

Bush Battle Vechtdal in Ommen, Overijssel.