Hieronder staan de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedereen die deelneemt aan Bush Battle Vechtdal.

Het spel Bush Battle Vechtdal

Het spel Bush Battle Vechtdal is onderdeel van Vechtdal Events. Het spel houdt in dat een groep van acht (8) tot en met twaalf (12) personen de battle aangaan tegen een ander team of tegen de beste tijd (de Bush Battle), met als doel binnen 90 minuten de eindstreep te halen. Bush Battle Vechtdal wordt in een stuk bos gespeeld dat plaats vindt naast het recreatieterrein van Vechtdal Events in Ommen. Bush Battle Vechtdal bestaat uit drie (3) blokhutten en twee (2) speelvelden. De blokhutten zitten op slot en in ieder blokhut is een spel te spelen. Het is de bedoeling dat de deelnemers opdrachten en puzzels uitvoeren en oplossen, waardoor zij sleutels, codes en oplossingen vinden waarmee uiteindelijk de deuren van de blokhutten geopend kunnen worden en het speelveld betreden kan worden. Op het speelveld vinden ook verschillende opdrachten plaats, die weer toegang geven tot de volgende blokhut.

  • Het spelen van Bush Battle Vechtdal is geheel op eigen risico.
  • De minimumleeftijd is 12 jaar, deelnemers van Bush Battle Vechtdal die jonger zijn dan 18 jaar dienen begeleid te worden door een volwassene.
  • Het is niet toegestaan Bush Battle Vechtdal onder invloed van drank of drugs te spelen.
  • Het is niet toegestaan dingen te forceren of kapot te maken. Gemaakte kosten van gemoed willig dingen te forceren of kapot te maken kunnen verhaald worden op de deelnemers van de Bush Battle.

Tijdens Bush Battle Vechtdal zijn de blokhutten altijd aan 1 kant geopend. De toegang tot het volgende speelveld is altijd gesloten en dient geopend te worden door middel van het voltooien van de opdracht(en). Tijdens het spel worden de deelnemers door middel van een spelbegeleider in de gaten gehouden. In geval van nood of paniek, kan het speelterrein van de Bush Battle te alle tijde verlaten worden.

Reserveren en annuleren

Reserveren voor de Bush Battle Vechtdal is verplicht en kan worden gedaan via het reserveringssysteem op www.bushbattle-vechtdal.nl. Een reservering is alleen bevestigd na het ontvangen van de bevestigingsmail. Het is mogelijk dat deze in de Spam folder is terecht gekomen. Niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Zorg dat je een half uur voor het gereserveerde tijdstip aanwezig bent. Indien je te laat bent, kan dit resulteren in een kortere speeltijd.

Een reservering annuleren? Lees in artikel vijf de algemene voorwaarden voor annuleringen.

Aansprakelijkheid

Bush Battle Vechtdal houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Eventueel lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bezoek aan Bush Battle Vechtdal kan niet worden verhaald op het bedrijf.

Vechtdal Events in Ommen Overijssel

Bush Battle Vechtdal in Ommen, Overijssel.